Теоретичні передумови реалізації самостійної роботи для формування у майбутніх фахівців з харчових технологій англомовної компетентності в монологічному мовленні - Бойко, Ганна Анатоліївна (My University, 2017)
Теоретичні передумови реалізації самостійної роботи для формування у майбутніх фахівців з харчових технологій англомовної компетентності в монологічному мовленні. Theoretical preconditions of self-directed learning realization in professional oriented monologue competence formation for future food technological engineers.
Keywords: кафедра іноземних мов професійного спрямування; самостійна робота; компетентність в професійно орієнтованому монологічному мовленні; фахівці з харчових технологій; self-directed learning; professional oriented English monologue competence; food technological engineers