Швидкомонтовані будівлі і мобільні комплекси - Ашмаріна, Галина Ревмирівна; Дмитриевская, Олена (My University, 2014)
Існуюче протиріччя між зростаючими потребами в оперативному облаштуванні за допомогою швидкомонтованих комплексів та науково - технічними та економічними можливостями галузі щодо їх задоволення обумовлює необхідність науково обгрунтованого вирішення даного протиріччя і є сутністю проблеми по створенню нової теорії розробки нових систем і прогнозу розвитку їх у майбутньому.
Keywords: мобільні комплекси; будівництво; швидкомонтовані будівлі; мобильные комплексы; строительство; быстромонтируемые здания; mobile systems; construction; Prefabricated buildings; кафедра екології та екоменеджменту