Практика екологічного менеджменту на підприємствах харчової промисловості - Штанько, Людмила Олександрівна (My University, 2015)
Екологічний менеджмент - частина загальної системи корпоративного управління, яка володіє чіткою організаційною структурою і має на меті досягнути положень, зазначених в екологічній політиці за допомогою реалізації програм з охорони навколишнього середовища. Environmental Management - part of the overall system of corporate governance, which has a clear organizational structure and aims to achieve the provisions specified in environmental policy by implementing programs to protect the environment.
Keywords: кафедра економіки і права; харчова промисловість; екологічний менеджмент; environmental management; food industry