Сидоренко, Валентин ОлеговичВеличко, Володимир ОмеляновичПилипенко, Олексій ЮрійовичБабич, Ірина Михайлівна2024-05-242024-05-242022Процес купажування у виробництві коньяків / В. Сидоренко, В. Величко, О. Пилипенко, І. Бабич // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень-травень 2022 р., м. Київ. – Київ: НУХТ, 2022. – Ч.1. – С. 165https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43257Обгрунтовано інноваційну технологію періодичного купажування коньяків, а саме установку для змішування інгрідієнтів у потоці, з використанням таких компонентів як спиртовані води, цукровий сироп, духм’яні води, коньячні спирти, цукровий колер.The innovative technology of periodic blending of cognacs, namely the installation for mixing ingredients in the stream, using such components as distilled water, sugar syrup, perfumed water, cognac spirits, sugar color, is substantiated.ukкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствакафедра теплоенергетики та холодильної технікикупажування коньяківпіслякупажний відпочиноксмак коньякуblending of cognacspost-blending resttaste of cognacПроцес купажування у виробництві коньяківThesishttps://orcid.org/0000-0002-3058-3062