Петренко, Микола МиколайовичДорохович, Антонелла Миколаївна2016-10-132016-10-132016Петренко, М. М. Використання інуліну та ізоляту молочного білка при створенні затяжного печива дієтично-функціонального призначення / М. М. Петренко, А. М. Дорохович // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 151.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24428На даний час серед асортименту кондитерських виробів відчувається дефіцит продуктів функціонального та дієтичного призначення, що містили б значну кількість харчових волокон, білків, антиоксидантів, мали покращений вітамінний та мінеральний склад. Currently, the range of confectionery products shortage of functional and dietary purposes, which would contain a significant amount of dietary fiber, protein, antioxidants have improved vitamin and mineral composition.uk-UKкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівзатяжне печивоінулінізолятprolonged biscuitsinulinisolateВикористання інуліну та ізоляту молочного білка при створенні затяжного печива дієтично-функціонального призначенняOther