Шкабура, Софія СергіївнаМатюшенко, Раїса Василівна2015-04-022015-04-022015Шкабура, С. С. Актуальність впроваджень креативних барів в Україні / С. Шкабура, Р. В.Матюшенко // Готельно-ресторанний бізнес: інноваційні напрями розвитку : Міжнародна науково-практична конференція, 25-27 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 102-103.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20009Були часи, коли бари не відрізнялися один від одного. Однотипні заклади з безликим дизайном пропонували майже однакові послуги та напої. У наші дні, споживачі хочуть відвідувати гарні заклади, які коштують їхніх грошей. І тому настав час креативних барів, які прагнуть відповідати потребам клієнтів. Хороший дизайн інтер'єру може зробити для бару чи ресторану навіть більше, аніж смачні страви та хороший персонал. There were times when bars are not different from each other. The same type of impersonal institutions offering almost identical design services and drinks. Today, consumers want to attend good schools that cost their money. So it is time to creative bars that seek to meet customer needs. Good interior design can do for a bar or restaurant and much more than delicious food and nice staff.otherкреативні бариресторанасортиментcreative barsrestaurantassortmentкафедра готельно-ресторанної справиАктуальність впроваджень креативних барів в УкраїніOther