Пасічний, Василь МиколайовичЯстреба, Юлія Анатоліївна2012-04-272012-04-272011Пасічний, В. М. Дослідження біологічної цінності порошкопобідного напівфабрикату з грибів глива звичайна / В. М. Пасічний, Ю. А. Ястреба // Науковий вісник ЛНУВМіБ ім. С. З. Гжицького. – 2011. - Т. 12, № 2(44), Ч. 4 – С. 124-128.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1023Досліджено вплив різних режимів сушіння грибів глива звичайна на амінокислотний склад порошкоподібного напівфабрикату.It was investigated influence of the different modes of drying of the pleurotus ostreatus mushrooms on the аmino acid compositionof like powder intermediate product.otherпорошкоподібний напівфабрикатpowdery-blueамінокислотний складбіологічна цінністьamino acid compositionbiological valueкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівДослідження біологічної цінності порошкопобідного напівфабрикату з грибів глива звичайнаArticle