Кравцова, Юлія ВікторівнаЗапорожець, Юлія ВладиславівнаМельник (Ткачук), Наталія Андріївна2024-07-012024-07-012023Кравцова, Ю. В. Аналіз фракційного складу хмельової сировини / Ю. В. Кравцова, Ю. В. Запорожець, Н. А. Мельник (Ткачук) // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 3–7 квітня 2023 р. – Київ : НУХТ, 2023. – Ч. 2. – С. 131.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43751У сучасному світі хміль є важливою складовою для виробництва пива та інших напоїв. Дослідження фракційного складу хмельової сировини є важливим етапом для забезпечення якості та стабільності продукту. У даному дослідженні буде проаналізовано фракційний склад хмельової сировини з метою з’ясування її складових та визначення їх впливу на якість кінцевого продуктуIn the modern world, hops are an important ingredient for the production of beer and other beverages. The study of the fractional composition of hop raw materials is an important stage for ensuring the quality and stability of the product. In this study, the fractional composition of hop raw materials will be analyzed in order to find out its components and determine their influence on the quality of the final productukфракційний складхмельова сировинавібротранспортувальні пристроїfractional compositionhop raw materialsVibratory conveying devicesкафедра процесів і апаратів харчових виробництвАналіз фракційного складу хмельової сировиниThesishttps://orcid.org/0000-0003-2356-2148https://orcid.org/0000-0002-1611-0285