Роль психології у забезпеченні еногастрономічного туризму - Чугаєва, Наталія Юріївна (My University, 2015)
Звертаючись до тематики еногастрономічного туризму, слід зазначити, що дана проблема органічно взаємопов’язана із необхідністю забезпечення психологічної компетентності персоналу туристичного бізнесу. Turning to the subject of enogastronomic tourism, it should be noted that the problem is organically linked with the need to provide psychological competency tourism.
Keywords: туристичний бізнес; персонал; психологія; personnel; psychology; tourism; кафедра гуманітарних дисциплін