Визначення оптимальної кількості внесення вітацель в сироватко-вершкові сири - Овсієнко, Кіра Володимирівна; Грек, Олена Вікторівна (My University, 2021)
Тези присвячені визначенню оптимальної кількості внесення Вітацель в сироватко-вершкові сири. В результаті досліджень підтверджено вплив Вітацель WF400, що має комплекс технологічних властивостей, на раціоналізацію процесу структуроутворення сироватко-вершкових сирів з харчовими волокнами. Обґрунтовано оптимальні значення кількості Вітацель WF400, температуру та тривалість перемішування під час структуроутворення. Theses are dedicated to determining the optimal amount of Vitacel in whey-cream cheeses. As a result of research, the effect of Vitacel WF400, which has a complex of technological properties, on the rationalization of the process of structure formation of whey-cream cheeses with dietary fibers was confirmed. The optimal values of the amount of Vitacel WF400, temperature and duration of mixing during structure formation are substantiated.
Keywords: сироватко-вершковий сир; whey cream cheese; Вітацель WF400; Vitacel WF400; молочна сироватка; milk whey; кафедра технології молока і молочних продуктів