Овсієнко, Кіра ВолодимирівнаГрек, Олена Вікторівна2023-05-102023-05-102021Овсієнко, К. В. Визначення оптимальної кількості внесення вітацель в сироватко-вершкові сири / К. В. Овсієнко, О. В. Грек // Виклики сьогодення та новації у харчових технологіях і готельно-ресторанному бізнесі : науково-практична конференція з міжнародною участю, 27 травня 2021 р. – Київ : ККІБП, 2021. – С. 18–19https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40613Тези присвячені визначенню оптимальної кількості внесення Вітацель в сироватко-вершкові сири. В результаті досліджень підтверджено вплив Вітацель WF400, що має комплекс технологічних властивостей, на раціоналізацію процесу структуроутворення сироватко-вершкових сирів з харчовими волокнами. Обґрунтовано оптимальні значення кількості Вітацель WF400, температуру та тривалість перемішування під час структуроутворення. Theses are dedicated to determining the optimal amount of Vitacel in whey-cream cheeses. As a result of research, the effect of Vitacel WF400, which has a complex of technological properties, on the rationalization of the process of structure formation of whey-cream cheeses with dietary fibers was confirmed. The optimal values of the amount of Vitacel WF400, temperature and duration of mixing during structure formation are substantiated.otherсироватко-вершковий сирwhey cream cheeseВітацель WF400Vitacel WF400молочна сироваткаmilk wheyкафедра технології молока і молочних продуктівВизначення оптимальної кількості внесення вітацель в сироватко-вершкові сириThesis