Сахненко, Катерина ОлександрівнаСтукальська (Іванова), Наталія Миколаївна2016-04-192016-04-192016Сахненко, К. О. Умови ефективності структури управління підприємств готельно-ресторанного господарства / К. О. Сахненко, Н. М. Стукальська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали доповідей 82 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. ‒ К. : НУХТ, 2016. ‒ Ч. 3. ‒ С. 489.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22884Розкривається питання щодо умов ефективності структури управління підприємств готельно-ресторанного господарства. Expands the issue of conditions of efficiency management structure in hotel and restaurant management.uk-UKструктура управлінняменеджментготельне господарствоmanagement structuremanagementhospitalityкафедра туристичного та готельного бізнесуУмови ефективності структури управління підприємств готельно-ресторанного господарстваOther