Умови ефективності структури управління підприємств готельно-ресторанного господарства - Сахненко, Катерина Олександрівна; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна (My University, 2016)
Розкривається питання щодо умов ефективності структури управління підприємств готельно-ресторанного господарства. Expands the issue of conditions of efficiency management structure in hotel and restaurant management.
Keywords: структура управління; менеджмент; готельне господарство; management structure; management; hospitality; кафедра туристичного та готельного бізнесу