Використання аскорбінової кислоти у хлібопекарському виробництві - Ковальова, Світлана Олександрівна (My University, 2014)
В умовах зростаючої конкуренції та необхідності розширення ринку збиту товарів українського походження гостро постає питання підвищення якості продукції, у тому числі і хлібопекарського виробництва. With growing competition and the need for market expansion whipped products of Ukrainian origin, the question arises to improve the quality products, including bakery production.
Keywords: хлібопекарське виробництво; поліпшувач тіста; аскорбінова кислота; bakery production; dough improver; ascorbic acid; кафедра харчової хімії