Ковальова, Світлана Олександрівна2014-11-192014-11-192014Ковальова, С. О. Використання аскорбінової кислоти у хлібопекарському виробництві / С. О. Ковальова // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 525.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18503В умовах зростаючої конкуренції та необхідності розширення ринку збиту товарів українського походження гостро постає питання підвищення якості продукції, у тому числі і хлібопекарського виробництва. With growing competition and the need for market expansion whipped products of Ukrainian origin, the question arises to improve the quality products, including bakery production.otherхлібопекарське виробництвополіпшувач тістааскорбінова кислотаbakery productiondough improverascorbic acidкафедра харчової хіміїВикористання аскорбінової кислоти у хлібопекарському виробництвіOther