Вплив концентрації та централізації капіталу на глобальну та національну економіки - Нікітіна, Тетяна Андріївна (My University, 2009)
Статтю присвячено дослідженню впливу подальшої концентрації та централізації капіталу, як невід’ємної частини процесу глобалізації, на глобальну та національну економіки.

The article are describe research influence of capital’s concentration and centralization, which are parts of common process globalization and its influence at global and national economic.
Keywords: глобальна економіка; концентрація капіталу; централізація капіталу; національна економіка; global economy; centralization of capital; national economy; concentration of capital; кафедра економічної теорії