Сучасні комунікаційні технології: вплив на ефективність бізнесової діяльності підприємства - Шаповал, Олена Федорівна; Дубінська, Оксана Борисівна (My University, 2016)
У тезах доповіді обґрунтовані шляхи використання комунікаційних технологій, для підвищення ефективності бізнесової діяльності підприємства. This thesis is based the ways of using communication technologies for effectiveness of enterprise business activities.
Keywords: кафедра маркетингу; комунікаційні технології; бізнес; підприємство; інтернет-маркетинг; communication technologies; enterprise; business; internet-marketing