Паньков, Дмитро ВасильовичКишенько, Василь Дмитрович2017-06-152017-06-152017Паньков, Д. В. Особливості впровадження автоматизованої системи управління якістю хлібопекарської продукції / Дмитро Васильович Паньков, Василь Дмитрович Кишенько // Slovak international scientific journal, Bratislava, Slovakia 2017. – №6. – P. 83-86.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25541У статті розглянуто поняття «якості продукції» як узагальненого комплексного поняття та економічної категорії. Досліджено стандарти Міжнародної організації по стандартизації ISO серії 9000. Визначено основні фактори впливу на формування якості хлібопекарської продукції, а також запропоновано шляхи підвищення ефективності управління якістю за рахунок системного впливу на фактори формування якості хлібопекарської продукції. The article discusses the concept of "product quality" as a generalized concept and comprehensive economic category. Researched standards of the International Organization for Standardization ISO 9000. The main factors influencing the formation of quality bakery products, and suggests ways to improve the quality management system through effects on factors of quality bakery productsuk-UKуправління якістюquality managementпетля якостіquality loopсистема управління якістю TQMsystem of quality management TQMкафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. ЛаданюкаОсобливості впровадження автоматизованої системи управління якістю хлібопекарської продукціїArticle