Стеблик, Діана Василівна2022-10-192022-10-192022Стеблик, Д. В. Організація виробництва ковбасних виробів та напівфабрикатів у запроектованому цеху потужністю 16,2 т виробів за зміну : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Діана Василівна Стеблик ; наук. керівник Ірина Іванівна Шевченко. – Київ, 2022. – 92 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38480otherкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівсировинатехнологіям'ясо яловичиним'ясо свининиковбасні виробисолені виробинапівфабрикатирозрахунокобладнанняОрганізація виробництва ковбасних виробів та напівфабрикатів у запроектованому цеху потужністю 16,2 т виробів за змінуOther