Використання елементів прикладної економетрики в управлінні ефективністю діяльності підприємства - Лисенко (Звьоздочкіна), Олена Анатоліївна (My University, 2022)
Розглянуто актуальність використання сучасних методологічних підходів із використанням сучасних програмних застосунків з метою підвищення ефективності управління українськими підприємствами. Представлена необхідність використання елементів прикладної економетрики в прийняття управлінських рішень. The relevance of using modern methodological approaches with the using of modern software applications in order to increase the efficiency of management of Ukrainian enterprises is considered. The need to use elements of applied econometrics in making management decisions is presented.
Keywords: менеджмент; прикладна економетрика; програмні застосунки; принципи управління; кількісні показники; management; applied econometrics; software applications; management principles; quantitative indicators; кафедра економіки праці та менеджменту