Проблеми та перспективи нанотехнологій в Україні - Швед, Тетяна Володимирівна; Біла, Ірина Сергіївна (My University, 2010)
В статті розглядаються проблеми функціонування та перспективи нанотехнологій в Україні. Нанотехнології, як одна із форм інтелектуального капіталу, є, на думку авторів, перспективним напрямом розвитку економіки на інноваційній основі особливо в умовах вітчизняної економічної кризи. The article deals with problems and prospects of nanotechnology in Ukraine. Nanotechnology as a form of intellectual capital, in opinion of the authors, is the promising direction of economic development which based on innovation, especially in the national economic crisis.
Keywords: нанотехнології; інтелектуальний потенціал; економічна криза; intellectual potential; nanotechnology; economic crisis; кафедра економічної теорії