Розвиток та сучасний стан страхування майна юридичних осіб (на прикладі діяльності НАСК Оранта в Чернівецькій області) - Буянова, І.; Арич, Михайло Іванович (My University, 2010)
У тезах розглянуто статистику страхування майна юридичних осіб, що здійснювалось страховою компанією «Оранта» у Чернівецькій області протягом 2007-2009 років. Проаналізовано динаміку кількості договорів страхування по районах області.
Keywords: Оранта; страхування майна; кафедра фінансів