Склад низькокалорійного десерту (Деклараційний патент на корисну модель № 131068) - Корецька, Ірина Львівна; Кравчук, Надія Миколаївна; Польовик, Володимир Вікторович; Філіппова, Альона Юріївна (My University, 2019)
Склад низькокалорійного вершкового крему з обліпихою, що містить масло вершкове та підсолоджувач, який відрізняється тим, що як підсолоджувач використовується глюкозно-фруктозний сироп та додатково містить обліпихове пюре, суху сироватку, корицю мелену. The composition of a low-calorie butter cream with sea buckthorn containing butter and a sweetener, which differs in that glucose-fructose syrup is used as a sweetener and additionally contains sea buckthorn puree, dry whey, ground cinnamon.
Keywords: вершковий крем низькокалорійний; обліпиха; глюкозно-фруктозний сироп; кориця мелена; butter cream; sweetener; glucose-fructose syrup; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції