Використання теорії обмежень для підвищення ефективності діяльності підприємств харчової промисловості - Штанько, Людмила Олександрівна; Вознюк, Оксана Миколаївна (My University, 2012)
В статті наведено алгоритм застосування методики теорії обмежень на підприємстві харчової галузі. На основі побудови дерева поточної реальності, виявлено ключову проблему, що гальмує ефективний розвиток підприємства.

The article provides an algorithm applying the theory of constraints methodology enterprise food industry. The system built on the basis of reality tree. A key issue that hinders the efficient development of enterprises.
Keywords: теорія обмежень (ТОС); ключова проблема; харчова галузь; дерево поточної реальності; theory of constraints; key issue; food industry; reality tree; кафедра економіки і права