Штанько, Людмила ОлександрівнаВознюк, Оксана Миколаївна2012-03-272012-03-272012Штанько, Л. О. Використання теорії обмежень для підвищення ефективності діяльності підприємств харчової промисловості / Л. О. Штанько, О. М Вознюк // 2012.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/543В статті наведено алгоритм застосування методики теорії обмежень на підприємстві харчової галузі. На основі побудови дерева поточної реальності, виявлено ключову проблему, що гальмує ефективний розвиток підприємства.The article provides an algorithm applying the theory of constraints methodology enterprise food industry. The system built on the basis of reality tree. A key issue that hinders the efficient development of enterprises.otherтеорія обмежень (ТОС)ключова проблемахарчова галузьдерево поточної реальностіtheory of constraintskey issuefood industryreality treeкафедра економіки і праваВикористання теорії обмежень для підвищення ефективності діяльності підприємств харчової промисловості