Збалансованість, як складова частина принципів продовольчої безпеки - Сахненко (Тіхонова), Анастасія Сергіївна (My University, 2014)
В цьому розділі монографії: - розглянуто збалансованість як сладову частину принципів продовольчої безпеки; - описано звязок між основними принципами продовольчої безпеки; - сформульовано поняття основних принципів продовольчої безпеки та їх характеристика.
Keywords: збалансованість; продовольча безпека; принципи; кафедра економіки праці та менеджменту; balance; food safety; principles; сбалансированность; продовольственная безопасность; принципы