Леоненко, Дар’я Ігорівна2022-05-112022-05-112022Леоненко, Д. І. Проект відділень приготування сусла та дріжджебродильного спиртового заводу потужністю 6000 дал умовного спирту-сирцю на добу з біологічним підкисленням сусла : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Дар’я Ігорівна Леоненко ; наук. керівник Анатолій Михайлович Куц. – Київ, 2022. – 87 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37428кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствамелясадефектна мелясаантисептуваннягомогенізаціяприготування суслабіологічне підкислення суслаоднопотокова схема зброджуванняспирт етиловий ректифікованийдріжджі хлібопекарськіПроект відділень приготування сусла та дріжджебродильного спиртового заводу потужністю 6000 дал умовного спирту-сирцю на добу з біологічним підкисленням суслаOther