Перспективи розвитку курортних готелів в гостинній індустрії - Дочинець, Інга Вікторівна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна (My University, 2018)
Призначеня курортних готелів для відносно тривалого відпочинку на одному місці та можливість профілактичного чи оздоровчого лікування. The purpose of resort hotels for a relatively long stay at one place and the possibility of preventive or well-being treatment.
Keywords: готелі; курорти; розвиток; послуги; категорії; hotels; resorts; development; services; categories; кафедра готельно-ресторанної справи