Дорохович, Антонелла МиколаївнаСоловйова, Оксана ЛеонідівнаБондарук. Ю.2016-05-112016-05-112010Дорохович, А. М. Збагачення кондитерських виробів вітамінами і мінеральними речовинами / А. М. Дорохович, О. Л. Соловйова, Ю. Бондарук // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2010. – № 07-08 (68-69). – С. 57-60.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23159Стаття присвячена дослідженням щодо заміни лимонної кислоти на аскорбінову у мармеладі, виготовленому на пектині та каррагінані. Зокрема, встановлено відповідність драглів основним принципам нутріціології та досліджено зміну реологічних властивостей мармеладу з новими сировинними компонентами.uk-UKвітамінимінеральні речовининутріціологіяпектинкаррагінанкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробіввитаминыминеральные веществанутрициологиякаррагинанvitaminsmineralsnutritsiolohiyapectincarrageenanЗбагачення кондитерських виробів вітамінами і мінеральними речовинамиArticle