Збагачення кондитерських виробів вітамінами і мінеральними речовинами - Дорохович, Антонелла Миколаївна; Соловйова, Оксана Леонідівна; Бондарук. Ю. (My University, 2010)
Стаття присвячена дослідженням щодо заміни лимонної кислоти на аскорбінову у мармеладі, виготовленому на пектині та каррагінані. Зокрема, встановлено відповідність драглів основним принципам нутріціології та досліджено зміну реологічних властивостей мармеладу з новими сировинними компонентами.
Keywords: вітаміни; мінеральні речовини; нутріціологія; пектин; каррагінан; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; витамины; минеральные вещества; нутрициология; каррагинан; vitamins; minerals; nutritsiolohiya; pectin; carrageenan