Удосконалення технологій м’ясо-рибних напівфабрикатів - Пасічний, Василь Миколайович; Степаненко, Інна Олександрівна; Вишнівська, Марія Валеріївна; Возна, Вікторія Олегівна; Ястреба, Юлія Анатоліївна (My University, 2015)
На сьогоднішній день інтенсивно розробляються нові комбіновані харчові продукти, які містять в своєму складі, поряд з м’ясною сировиною, інші види сировини тваринного і рослинного походження. Нажаль на виробництві такі продукти не завжди мають високу якість та підвищену харчову цінність. Тому для розширення асортименту якісної продукції передбачає широке застосування нетрадиційної сировини, створення та удосконалення науково обґрунтованих технологій. Today intensively developed new composite foods that contain in its composition, along with raw meat, other raw animal and vegetable origin. Unfortunately manufacture these products do not always have high quality and high nutritional value. Therefore, to expand the range of quality products involves extensive use of alternative raw materials, creation and improvement of scientifically based technologies.
Keywords: насіння; екстракти водоростей; напівфабрикати; seeds; algae extracts; semi-finished products; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів