Обґрунтування вибору технології очищення стічних вод молокопереробних підприємств - Сулейко, Тетяна Леонідівна; Семенова, Олена Іванівна; Бублієнко, Наталія Олександрівна; Левандовський, Леонід Вікторович (My University, 2011)
Охарактеризовані джерела утворення і характеристика стічних вод молокозаводів різного профілю. Запропоновано їх очищення за аеробною або анаеробно-аеробною технологією залежно від рівня забрудненості. Characterize the sources of wastewater characterization and dairies in various fields. Offered their treatment by aerobic or anaerobic-aerobic technology depending on the level of contamination.
Keywords: стічні води; молокозаводи; біологічне очищення; метантенк; аеротенк; Waste water; milk; biological treatment; methane tank; aeration tank; кафедра екології та екоменеджменту