Peshuk, LudmilaHalenko, Oleg2014-07-162014-07-162014Peshuk, L. Use of proteolysis in gerodietetic products / Lyudmyla Peshuk, Oleg Halenko // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 439-440.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16189Analysis of experimental data and also their mathematical treatment, allowed to justify the use of enzyme preparation - nutritive collagenase to increase functional groups in the by-products of II category (rumen of cattle).otherгеродієтичні продуктигеронтологіяпротеолізгеродиетичекские продуктыгеронтологияпротеолизgerodietetic productsproteolysisgerontologyкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівUse of proteolysis in gerodietetic productsOther