Критичні точки інноваційного розвитку промислового підприємства - Федулова, Ірина Валентинівна (My University, 2010)
В статті розглядаються методичні підходи щодо визначення типу кризи інноваційного розвитку підприємства шляхом відповідності його стану конкретній фазі життєвого циклу розвитку інноваційного потенціалу підприємства, що дозволить в подальшому розробити напрями його розвитку.

In the article methodical approaches are examined in relation to determination as a crisis of innovative development of enterprise by accordance of his state to the concrete phase of life cycle of development of innovative potential of enterprise which will allow in future to develop directions of his development.
Keywords: інноваційний розвиток підприємства; innovative development of the enterprise; розвиток підприємства; enterprise development; кафедра економіки праці та менеджменту