Гребельник, Олександр ПетровичЯценко, А.2014-08-282014-08-282014Гребельник, О. Особливості виробництва йогуртів в домашніх умовах / О. Гребельник, А. Яценко // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : програма та матеріали третьої міжнародної науково-технічної конференції, 25-26 березня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 102-103.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16455Метою роботи було дослідити процеси виготовлення йогурту в домашніх умовах. The aim was to investigate the processes of manufacturing yogurt at home.otherйогуртмолоко пастеризованекисломолочні напоїyogurtpasteurized milkmilk drinksкафедра економіки праці та менеджментуОсобливості виробництва йогуртів в домашніх умовахOther