Особливості виробництва йогуртів в домашніх умовах - Гребельник, Олександр Петрович; Яценко, А. (My University, 2014)
Метою роботи було дослідити процеси виготовлення йогурту в домашніх умовах. The aim was to investigate the processes of manufacturing yogurt at home.
Keywords: йогурт; молоко пастеризоване; кисломолочні напої; yogurt; pasteurized milk; milk drinks; кафедра економіки праці та менеджменту