Барабанна жомосушильна установка (Патент на корисну модель № 66090) - Пономаренко, Віталій Васильович; Люлька, Дмитро Миколайович; Колос, Катерина Вікторівна (My University, 2011)
Барабанна жомосушильна установка складається з циліндричного барабана з насадками розподілення жому, топки, завантажувального пристрою вологого жому, вивантажувального пристрою сухого жому, циклона очищення сушильного агента, з'єднувальних трубопроводів. A drum pulp drier comprises a cylindrical drum with nozzles for pulp distribution, burner, loading device for wet pulp, unloading device for dry pulp, cyclone for purification of drying agent, connecting pipelines.
Keywords: барабан; drum; насадки; циклон; nozzles; cyclone; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування