Вплив цитратів металів на структурно-механічні властивості тіста з фруктозою - Шевченко, Анастасія Олександрівна; Андрущук, Оксана Сергіївна; Козич, Надія Дмитрівна; Дробот, Віра Іванівна (My University, 2015)
Робота присвячена дослідженню впливу цитратів цинку, магнію, заліза та кальцію на структурно-механічні властивості тіста з фруктозою. The work is devoted to the investigation of the influence of zinc, magnesium, iron and calcium citrates on structural and mechanical properties of dough with fructose.
Keywords: цитрат цинку; структурно-механічні властивості; фруктоза; діабет; тісто; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; zinc citrate; structural and mechanical properties; fructose; diabetes; dough