Шевченко, Анастасія ОлександрівнаАндрущук, Оксана СергіївнаКозич, Надія ДмитрівнаДробот, Віра Іванівна2017-01-252017-01-252015Вплив цитратів металів на структурно-механічні властивості тіста з фруктозою // А. О. Шевченко, О. С. Андрущук, Н. Д. Козич, В.І. Дробот // Продовольчі ресурси: проблеми і перспективи: ІІІ міжнародна науково-практична конференція. Збірник наукових праць «Продовольчі ресурси», 2015. - К. : ННЦ «ІАЕ», 2015. - № 5. – С. 40-41.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24742Робота присвячена дослідженню впливу цитратів цинку, магнію, заліза та кальцію на структурно-механічні властивості тіста з фруктозою. The work is devoted to the investigation of the influence of zinc, magnesium, iron and calcium citrates on structural and mechanical properties of dough with fructose.uk-UKцитрат цинкуструктурно-механічні властивостіфруктозадіабеттістокафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівzinc citratestructural and mechanical propertiesfructosediabetesdoughВплив цитратів металів на структурно-механічні властивості тіста з фруктозоюThesis