Зуйко (Кулініч), Віра ІгорівнаНазар, Мар’яна ІгорівнаСильчук, Тетяна Анатоліївна2024-06-272024-06-272023Зуйко, В. Використання харчових добавок у технології хлібних виробів як відповідь на виклики сьогодення / В. Зуйко, М. Назар, Т. Сильчук // Проблеми і практичні підходи виробництва та регулювання використання харчових добавок в країнах Європейського Союзу та в Україні : матеріали IІ Міжнародної науково-практичної конференції, 25 жовтня 2023 р. – Київ : НУХТ, 2023. – C. 85–86.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43705Показано, що використання полікомпонентних підкислювачів у поєднанні з харчовими добавками харчових волокон гороху і картоплі забезпечує високий рівень якості продукціїIt is shown that the use of polycomponent acidifiers in combination with nutritional supplements of dietary fiber of peas and potatoes ensures a high level of product qualityukхлібпідкислювачіхарчові волокнаякістьзаклади ресторанного господарствакафедра готельно-ресторанної справиbreadacidifiersfood fibersqualityrestaurantsВикористання харчових добавок у технології хлібних виробів як відповідь на виклики сьогоденняThesishttps://orcid.org/0000-0001-9333-4234https://orcid.org/0000-0001-8035-4957