Динамічне керування об’єктами періодичної дії - Трегуб, Віктор Григорович; Клименко, Олег Миколайович (My University, 2012)
Основним елементом динамічного підсистеми АСУ періодичної дії апарат програміст, який розуміє, Програма і, отже, функція переходу від початкового значення до кінцевого стан об'єкта. Дослідження присвячене розробці програмісти, які містять логічні пристрої в своєму складі. The main element of the dynamic subsystem ACS of periodic action apparatus is a programmer which realizes the program and therefore a function of transition from initial to final state of the object. Research is devoted to the development of programmers, which contain logic devices in its composition.
Keywords: програміст; автоматичне управління; періодична дія; programmer; automatic control; periodic action; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка