Cкобленко, Мирослава ОлександрівнаПодобій, Олена Валеріївна2024-03-052024-03-052021Cкобленко, М. Лактат магнію Е329: аналіз ринку, особливості виробництва / М. Cкобленко, О. Подобій // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 87 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч.2. – С. 239https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41968Проведено аналітичний огляд літератури, аналіз спектру застосування та ринку виробництва харчової добавки Е 329.An analytical review of the literature, an analysis of the spectrum of use and the market for the production of food additive E 329 was carried out.ukкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівхарчова добавкалактат магніюfood additivemagnesium lactateЛактат магнію Е329: аналіз ринку, особливості виробництваThesishttps://orcid.org/0000-0002-2540-6811