Пашова, Наталя ВячеславівнаВолощук, Галина Іванівна2018-10-232018-10-232017Патент №117311, МПК А21D 2/36(2006.1) A21D 8/02(2006.1). Хліб житній заварний з топінамбуром / Пашова Н. В., Волощук Г. І. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u20161230 ; заявл. 26.12.2016 ; опубл. 20.06.2017, Бюл. № 12 2017.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28358Розроблено рецептуру житнього заварного хліба з підвищеною, харчовою та біологічною цінністю, завдяки застосуванню житнього борошна та порошку топінамбура, що дає змогу розширити асортимент виробництва хліба з пікантним смаком. A recipe for rye bread welding made with high, nutritional and biological value has been developed, due to the use of rye flour and topinambur powder, which makes it possible to expand the assortment of bread production with spicy taste.uk-UKжитній хлібзаварка, закваскапорошок топінамбурамасова частка цукруrye breadwelding, leaventopinambur powdercontent of sugarХліб житній заварний з топінамбуром (Патент на корисну модель № 117311)Other