Культурно-історичні форми наукової раціональності - Клочков, Ілля Володимирович (My University, 2005)
Статтю присвячено комплексному розгляду проблеми розвитку наукової раціональності. This article dedicates to the complex review of the problem a sicientific rationality.
Keywords: історія; раціональність; наука; кафедра гуманітарних дисциплін; history; rationality; science