Рекуперація енергії в пневматичному приводі функціонального мехатронного модуля накопичення шарів вантажів - Якимчук, Микола Володимирович; Гавва, Олександр Миколайович; Кривопляс-Володіна, Людмила Олександрівна; Якимчук, Владислав Миколайович (My University, 2018)
Метою дослідження є розроблення схеми та методики розрахунку пневматичних акумуляторів для рекуперації енергії в пневматичних приводах мехатронних модулів покрокового накопичення шарів вантажів на рухомій платформі пакетоформувальної машини.
Keywords: palletizer; mechatronic module; accumulator; recuperation energy; пакетоформувальна машина; мехатронний модуль; акумулятор пневматичний; рекуперація енергії; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв