Обґрунтування розробки інформаційної системи екологічного менеджменту на підприємствах харчової промисловості на основі реалізації принципів сталого розвитку - Євтушенко, Ольга Володимирівна; Сірик, Аліна Олегівна (My University, 2022)
У статті висвітлено та обґрунтовано необхідність сучасного підходу до підвищення ефективності зменшення негативного впливу підприємств харчової промисловості на екосистему. Розглянуто основні завдання екологічного менеджменту та переваги впровадження інформаційної системи екологічного менеджменту на підприємствах харчової промисловості. The article highlights and substantiates the need for a modern approach to improving the effectiveness of reducing the negative impact of food industry enterprises on the ecosystem. The main tasks of environmental management and the advantages of implementing an information system of environmental management at food industry enterprises are considered.
Keywords: кафедра екології та екоменеджменту; підприємства харчової промисловості; ISO 14001; екологічний стандарт; екологічний менеджмент; екологічна небезпека; інформаційна система; food industry enterprises; environmental standard; environmental management; environmental hazards; information system