Економічна безпека підприємства: особливості трактування в сучасних умовах - Іванюта, Тетяна Миколаївна (My University, 2011)
Дана наукова праця присвячена вивченню поняття економічної безпеки підприємства. Автором розглянуто та проаналізовано позиції науковців та практиків щодо визначення понять «безпека», «економічна безпека» та «економічна безпека підприємства» та запропоноване на цій основі власне бачення трактування цих понять.
Keywords: економічна безпека підприємства; безпека; економічна безпека; экономическая безопасность предприятия; безопасность; экономическая безопасность; economic security of enterprise; safety; economic security; кафедра економіки і права