Арпуль (Олексійчук), Оксана ВолодимирівнаТищенко (Усатюк), Олена Михайлівна2013-12-092013-12-092013Арпуль, О. В. Безпечні рослинні збагачувачі для ресторанної продукції / О. В. Арпуль, О. М. Усатюк // Якість і безпека харчових продуктів : збірник тез Міжнародної науково-практичної конференції, 14-15 листопада. – К. : НУХТ, 2013. – С. 129-130.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11863Встановлено перспективність впровадження спроутера “Easy Green” у вітчизняних закладах ресторанного господарства з метою розширення асортименту безпечної ресторанної продукції високої якості. It has been determined the prospects of implementation the "Easy Green" sprouter at domestic restaurants to expand the range of safe high quality restaurant products.uk-UKмолекулярна гастрономіяmolecular gastronomyспроутерsprouterпаросткиsproutsмікрозеленьmicro greensкафедра готельно-ресторанної справиБезпечні рослинні збагачувачі для ресторанної продукціїOther