Метод прогонки - алгоритм для реалізації неявних різницевих схем - Джуренко, Тетяна Сергіївна; Гузенко, Світлана Володимирівна (My University, 2014)
Запропонований алгоритм є основною частиною алгоритму, за допомогою якого розв'язують різницеві рівняння, і потім досліджують отримані розв'язки. Програма MathCAD дозволяє графічно показати всі розв'язки і проаналізувати їх. The proposed algorithm is a key part of the algorithm by which solve difference equations, and then examine the obtained solutions. MathCAD program allows you to graphically show all the solutions and analyze them.
Keywords: MathCAD; різницеві схеми; метод прогонки; method prohonky; difference schemes; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки