Використання рисового напою у технології цибулевого супу-пюре - Нєміріч, Олександра Володимирівна; Павлюченко, Олена Станіславівна; Матиящук, Олена Володимирівна; Крикунова, Анастасія Вячеславівна (My University, 2023)
В статті наведено результати досліджень щодо удосконалення рецептурного складу та технології приготування цибулевого супу-пюре з додаванням рисового напою для закладів ресторанного господарства. Серед різних зовнішніх факторів, які впливають на організм людини, харчування є одним з найважливіших. Правильно організоване харчування забезпечує нормальний плин процесів росту й розвитку організму, збереження здоров’я і працездатності людини.

The article presents the results of research on the improvement of the recipe composition and the technology of preparing onion puree soup with the addition of rice drink for the preparation of virgins of the restaurant industry. Among the various external factors that affect the human body, nutrition is one of the most important. Properly organized nutrition ensures the normal course of growth and development processes of the body, preservation of health and working capacity of a person.
Keywords: цибулевий суп-пюре; рисовий напій; технологія; рецептурний склад; непереносимість лактози; onion puree soup; rice drink; technology; formula; lactose intolerance; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції