Горіння вуглецю і процес газифікації сумішей вугілля і біомаси - Серьогін, Олександр Олександрович; Осьмак, Олексій Олексійович (Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті», 2013)
Досліджено і проаналізовано основні стадії спалювання і газифікації сумішей вугілля і біомаси. Наведено основні характеристики паливних сумішей. Investigated and analyzed the main stage of combustion and gasification of coal and biomass blends. The basic characteristics of fuel mixtures.
Keywords: газифікація; gasification; біомаса; biomass; паливні характеристики; fuel characteristics; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки; кафедра електропостачання і енергоменеджменту