Рашевская, Тамара АлексеевнаИванов, Сергей ВитальевичШаповал, Виктория Игоревна2013-12-112013-12-112013Рашевская, Т. А. Метод молекулярной динамики для изучения структуры сливочного масла / Т. А. Рашевская, С. В. Иванов, В. И. Шаповал // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочних галузей : II міжнародна науково-практична конференція. - К.: НУХТ, 2013. - С. 73-75.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11991С помощью молекулярной динамики определили пространственную структуру молекулы добавки, входящей в состав нового вида сливочного масла. Using molecular dynamics method for study butter structure.otherсливочное маслоструктурамолекулярная динамикаbutterstructuremolecular dynamicsкафедра технології молока і молочних продуктівкафедра експертизи харчових продуктівМетод молекулярной динамики для изучения структуры сливочного маслаThesis