Дітріх, Ірина ВікторівнаЄфімович, Поліна ЄвгенівнаІльчук, Наталія Вікторівна2019-04-252019-04-252018Дітріх, І. В. Використання капусти савойської як функціонального інгредієнту у рибних котлетах / І. В. Дітріх, П. Є. Єфімович, Н. В. Ільчук // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали VIII Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 19-20 березня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 89.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29181Розроблено рецептуру нового виду котлет рибних з капустою савойською. Включення до рецептури рибних кулінарних виробів капусти савойської поліпшує органолептичні властивості та підвищує біологічну цінність готових виробів.uk-UKрибні напівфабрикатикапуста савойськафункціональний продуктfish semi-finished productssavoy cabbagefunctional productкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїВикористання капусти савойської як функціонального інгредієнту у рибних котлетахArticle