Використання капусти савойської як функціонального інгредієнту у рибних котлетах - Дітріх, Ірина Вікторівна; Єфімович, Поліна Євгенівна; Ільчук, Наталія Вікторівна (My University, 2018)
Розроблено рецептуру нового виду котлет рибних з капустою савойською. Включення до рецептури рибних кулінарних виробів капусти савойської поліпшує органолептичні властивості та підвищує біологічну цінність готових виробів.
Keywords: рибні напівфабрикати; капуста савойська; функціональний продукт; fish semi-finished products; savoy cabbage; functional product; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції