Дослідження запобігання зносу молотків при подрібленні кісток - Бабанов, Ігор Геннадійович; Абросімов, О. М. (My University, 2013)
Важливим напрямком харчової промисловості є впровадження безвідходних технологій, зокрема витопка жиру з кісток та виробництво м'ясокосної муки. Важливу роль у цьому виробництві відіграють молоткові та роторні дробарки різних модифікаційні. An iportant focus of the food industry is the introduction of non-waste technologies, including vytopka fat from the bones and manufacturing m'yasokosnoyi flour. An important role in this production is played hammer and rotary cutters of various modifications.
Keywords: знос; подріблення кісток; запобігання; молотки; кісток; bone deterioration; prevention; crushing; hammers; crushing; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв