Бабанов, Ігор ГеннадійовичАбросімов, О. М.2014-04-112014-04-112013Бабанов, І. Г. Дослідження запобігання зносу молотків при подрібленні кісток / І. Г. Бабанов, О. М. Абросімов // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 79 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15 - 16 квітня 2013 р. — К.: НУХТ, 2013. — Ч. 2. — С. 45 - 46.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13904Важливим напрямком харчової промисловості є впровадження безвідходних технологій, зокрема витопка жиру з кісток та виробництво м'ясокосної муки. Важливу роль у цьому виробництві відіграють молоткові та роторні дробарки різних модифікаційні. An iportant focus of the food industry is the introduction of non-waste technologies, including vytopka fat from the bones and manufacturing m'yasokosnoyi flour. An important role in this production is played hammer and rotary cutters of various modifications.otherзносподріблення кістокзапобіганнямолоткикістокbone deteriorationpreventioncrushinghammerscrushingкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвДослідження запобігання зносу молотків при подрібленні кістокOther