Вплив конструктивних параметрів гідроциклонного апарату на процес освітлення пивного сусла - Удодов, Сергій Олександрович; Марцинкевич, Леся Валентинівна (My University, 2014)
Перед зброджуванням з гарячого охмеленого сусла необхідно видалити значну кількість завислих речовин, що утворилися в процесі кип'ятіння та негативно впливають на подальший процес приготування пива, а саме: знижують швидкість бродіння, ускладнюють фільтрацію пива та погіршують смакові якості готового напою. Before fermentation of hot hopped wort is necessary to remove a significant amount of suspended solids that formed during boiling and negatively affect the subsequent process of brewing, namely reducing speed fermentation, filtration of beer and complicate impair taste of the finished drink.
Keywords: пивне сусло; процес освітлення; гідроциклонний апарат; beer wort; the process of lighting; hidrotsyklonnyy machine; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв