Нєміріч, Олександра ВолодимирівнаБончак, Інна Василівна2014-07-082014-07-082014Нєміріч, О. Застосування рослинних порошків у технології хлібобулочних виробів / Олександра Нєміріч, Інна Бончак // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2014 р., м. Київ. – К. : НУХТ, 2014. – С. 139-141.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15969Використання порошку з капусти, насіння льону та кунжуту у технології хлібобулочних виробів позитивно впливає на реологічні властивості тіста та якість готового хліба: покращення газоутворення в тісті, органолептичних і фізико-хімічних показників якості, сприяє підвищенню виходу виробів, а також розширює сировинну базу.uk-UKхлібобулочні виробихарчова цінністьрослинні порошкипищевая ценностьрастительные порошкихлебобулочные изделияvalue of foodvegetable powdersbakeryкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїЗастосування рослинних порошків у технології хлібобулочних виробівThesis