Руденко, Олександр ЮрійовичКовч, Аліна ВолодимирівнаГуменюк, Ірина ВасилівнаРоздобудько, Борис ВалерійовичХіврич, Борис Іванович2018-07-032018-07-032018Вплив концентрації сусла на бродильну активність різних рас дріжджів / О. Ю. Руденко, А. В. Ковч, Б. І. Хіврич, Б. В. Роздобудько, та ін. // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. – Ч.1. – С. 266.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27814Метою роботи є дослідження інтенсивність бродіння, в залежності від концентрацій пивного сусла. The purpose of the work is to study the fermentation intensity, depending on the concentrations of beer wort.uk-UKкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваінтенсивність бродіннязброджування суслараси дріжджівintensity of fermentationfermentation of wortrace of yeastВплив концентрації сусла на бродильну активність різних рас дріжджівThesis